Een thuis voor kwetsbare adolescente meisjes

Als de klassieke hulpverlening je opgeeft, als je niet meer naar school gaat en geen sociaal vangnet hebt, zit je in een lastig parket. Heb je ook een ontwikkelingsstoornis, emotionele problemen of een licht verstandelijke beperking, dan ben je als adolescent meisje bijzonder kwetsbaar. Zo kwetsbaar dat je situatie bij momenten uitzichtloos lijkt. Zo uitzichtloos dat je een gevaar gaat betekenen voor jezelf of de samenleving.   

Deze meisjes verdienen beter, veel beter

Vanuit die gedachte is ons project 'adolescente meisjes' ontstaan. We willen deze kwetsbare, adolescente meisjes eerst en vooral een veilige basis bieden. Vanuit die veilige cocon willen we samen met hen voorzichtige stappen zetten naar herstel, naar nieuwe hoop en een beter leven. Acht maanden tot 1,5 jaar werken we intensief samen met de meisjes. Tot ze opnieuw sterk zijn, en klaar om uit te vliegen.  

Doneer en bouw mee aan een veilige thuishaven

Wil jij ons steunen om een veilige plek te creëren voor deze kwetsbare meisjes? Met jouw hulp willen we graag zes studio's bouwen. Dat zijn zes veilige thuishaventjes van waaruit de meisjes stap voor stap kunnen bouwen aan een beter, gelukkiger leven. Samen kunnen we het leven van deze meisjes een nieuwe wending geven, dat is onze vaste overtuiging.  Dank je wel alvast voor je donatie: het betekent veel.

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 7.500 (8%)
Bekijk alle
€ 50

Anoniem

29-11-2021 | 12:16